“ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ-ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΣΜΟ”

Για θεσμική εκτροπή και αντισυνταγματικότητα έκανε λόγο ο περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας, Απόστολος Γκούνης, αναφορικά με την “ωμή παρέμβαση” όπως την χαρακτήρισε, του κόμματος της ΝΔ στον περιφερειακό θεσμό.

Όπως δήλωσε στο MessiniaLive, o ίδιος δεν έστειλε καμία “γραπτή απολογία” σε κανέναν γραμματέα, καθώς δεν αισθάνεται ότι πρέπει να λογοδοτήσει σε κανέναν για κάτι μεμπτό. Καταγγέλει πιέσεις που δέχονται οι περιφερειακοί σύμβουλοι του Τατούλη να ανεξαρτητοποιηθούν, και μιλά για θεσμική εκτροπή, ενώ
“ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑ ΕΓΩ…”
ζητά να πάρει θέση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης “και να τελειώσει το κατρακύλημα αυτό”.
Στο ενδεχόμενο διαγραφής του απάντησε πως, “κοσμούμε όλοι εμείς τους αγώνες της ΝΔ διαχρονικά, και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Οι κομματικές μου καταβολές και τα πιστεύω μου είναι πολύ βαθιά και δύσκολα φεύγουν από το αίμα μου.”Διευκρίνησε τέλος ότι μέλος της ΝΔ έγινε το 2015, μετά την εκλογή του ως περιφερειακός σύμβουλος- παρά το γεγονός ότι η κομματική εμπλοκή του είχε ξεκινήσει ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια.

 

https://www.messinialive.gr/gkounis-o-proedros-tis-parei-thesi-gia-afto-katrakylima/

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΣΤΟ MESSINIALIVE ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ Ο ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠ.ΓΚΟΥΝΗΣ

Άνετος και χαμογελαστός εμφανίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Γκούνης στην κάμερα του Messinialive λίγη ώρα μετά την προσωρινή διαγραφή του.
Στην δήλωσή του τόνισε ότι “απειλή διαγραφής μου είχε δηλώσει από τον Ιούνιο του 2018 στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ενώπιων κι άλλων αυτοδιοικητικών, οπότε ήταν αναμενόμενο. Πίστευα ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα κατρακυλούσε σε αυτή την αστεία εξέλιξη.
Επιστρέφω αυτή την διαγραφή στον Γραμματέα του κόμματος που θα παρέλθει από την θέση, ενώ εμείς θα παραμείνουμε εδώ, όταν το 2010 στην δική του δήλωση που είχε κάνει στον πιο επιτυχημένο Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά όταν τον διέγραψε, είχε κάνει λόγο για παροξυσμό και πανικό με λανθασμένες αυτοδιοικητικές επιλογές”.

Page 1 of 3